Testimonials

Testimonials

Det siger de andre

Elisabeth og familien har tabt sig, og har fået mere energi 

Elisabeth Lundstedt var på udkig efter en kostuddannelse med fokus på sundhed, ikke kun på kost og kalorier, derfor valgte hun at gennemføre Nymanns kostuddannelse.

”Jeg har altid godt kunne lide Birgitte Nymanns jordnære måde at forklare tingene på, så man kan forstå dem. Hun er selv et godt forbillede. Allerede efter det første modul på kostuddannelsen gik Elisabeth Lundstedt hjem og fjernede ALT hvidt sukker fra familiens kost.

”Vi har lagt vores kost om og droppet det hvide sukker. Det har haft en kæmpe stor betydning for vores familie. Resultaterne er virkelig positive. Vi har alle sammen fået meget mere energi, vi sover bedre, og så har vi tabt os, helt uden at være på slankekur.”

Hele familien har tabt sig. Elisabeth Lundstedt har selv tabt 4 kilo, mens hendes mand har tabt 17 kilo. Efter at have taget kostuddannelsen og have oplevet, hvor meget sund livsstil har betydet for hendes egen familie, har Elisabeth Lundstedt fundet ud af, at hun fremover vil arbejde som kostvejleder og hjælpe andre i mål med vægttab og sund livsstil.

(Elisabeth Lundstedt 41 år, Haslev)

 

Mai-Britt Lange valgte at tage Nymanns kostuddannelse i foråret 2019, fordi hun længe havde haft lyst til at gøre noget godt for sig selv. 

Jeg fik Nymanns Kostuddannelse anbefalet af andre, som især lagde vægt på, at uddannelser ser på det hele menneske. Det er jeg også selv meget begejstret for.

Jeg har en langt større bevidsthed om, hvad ødevarer, søvn og stress betyder for min krop. Jeg levede allerede sundt, men nu har jeg fået teorien med.

Der er ingen hokus pokus eller løftede pegefingre – målet er langtidsholdbare livsstilsændringer, der kan lade sig gøre i en travl hverdag. Det er ikke noget med at tælle kalorier men fokus på naturlig mad.

Nymanns Kostuddannelse har bidraget til, at Mai-Britt Lange nu udlever sin drøm om både at arbejde med sundhed og mennesker og have frihed til selv at bestemme over sit arbejdsliv.

Jeg vil bruge alt det, jeg har lært på uddannelsen til at hjælpe andre med at blive sundere. Det er fantastisk givende, når jeg oplever, at jeg kan gøre en forskel i et andet menneskes liv.

(Mai-Britt Lange, 49 år, Hillerød)

 

Se vores udvalg af kurser her