Persondatapolitik

Persondatapolitik hos Nymanns Webshop ApS

(General Data Protection Regulation). 25. Maj 2018.

Persondataforordningen der træder i kraft d. 25. Maj 2018, er skabt for at beskytte dig og sikre dine rettighed til at bestemme hvad dine personlige oplysninger bliver brugt til, samt at disse opbevares sikkert af de virksomheder du deler dine oplysninger med - for at undgå misbrug.

På denne side kan du finde information samt dokumentation for hvordan NYMANNS WEBSHOP APS lever op til persondataforordningen.

NYMANNS WEBSHOP APS gemmer dine personlige oplysninger sådan vi kan håndtere din webshop ordre. Vi gemmer email, telefonnummer, navn, ip, postnummer, by samt adresse. Disse oplysninger bruger vi først og fremmest til at sende din købte vare til din adresse eller nærmeste pakkeshop. Vi gemmer også dine ordre, faktura og kreditnota, sådan at vi let kan servicere dig i tilfælde af reklamation eller retur. Vi er desuden også pålagt at gemme bilag så som ordre, faktura og kreditnota jævnfør dansk bogføringslov min. 5 år.

Opbevaring af Personlige oplysninger

Når du indtaster dine personlige data i forbindelse med køb på vores webshop gøres dette via. SSL krypteret forbindelse sådan ingen kan “lytte” med. Vi har SSL krypteret forbindelse på vores webhotel via. vores hosting udbyder men der er også SSL kryptering på betalingsmodulet fra vores betalingskortudbyder (Bambora).

Dine personlige oplysninger opbevares i vores webshop’s database. Løbende som der udgives sikkerheds opdateringer der sikre webshoppen mod hacker angreb ol. opdateres vores system automatisk. Dette sikre vores dine personlige oplysninger bedst muligt.

Personlige oplysninger indsamles i samarbejde med:

  • Epay/bambora (Håndtere betalingskort)
  • Thinkific (Online kurser)
  • Shopify (webshop)
  • Google (Analytics, Adwords, Webmastertools)
  • Facebook (Annoncering)
  • Mailchimp (Udsendelse af nyhedsbrev)

Alle ovenstående 3'parts databehandlere lever op til EU's krav om behandling af personlige oplysninger.

Vi deler kun dine personlige oplysninger i tilfælde hvor du har givet os lov til det.

Du har ret til at blive glemt:

  • På facebook skal du blot trykke på krydset på annoncen. Og vælge at du ikke ønsker at se denne annonce igen. Så ser du aldrig mere annoncer fra os igen på Facebook.
  • Du kan også fjerne dit like fra vores facebookside, så får du heller ikke vores nyheder og tilbud i dit newsfeed.
  • På vores nyhedsbrev skal du blot trykke afmeld så slettes du fra vores nyhedsbrevsliste.
  • Ønsker du ikke at anmelde din købsoplevelse skal du blot afmelde dig dette nyhedsbrev. Så bliver du glemt.
  • Ønsker du ikke at dele din information med Google Analytics, kan du installere følgende Chrome plugin, der forhindre google at indsamle data om dig: Google Analytics Opt Out plugin

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
  • At få slettet persondata

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@nymanns.dk


Databehandleraftaler

Følgende 3 parts databehandlere har vi en aftale med der sikre de håndtere dine personlige oplysninger forsvarligt.

  • Epay/Bambora
  • Paypal
  • Thinkific
  • Shopify
  • Google Analytics
  • Facebook
  • Mailchimp


Sidst opdateret den 22. maj 2018