Om Kostuddannelsen

Nymanns kostuddannelse - for dig som vil gøre en forskel for dig selv eller for andre

Nymanns kostuddannelse er for dig, som enten  selv vil leve sundere, eller hjælpe andre til at leve sundere. Eller til dig, der bare vil opnå en bedre forståelse for, hvad der sker med kroppen, når vi indtager føde og væske.

Føde er kroppens brændstof. Herfra får vi den energi, der får os til at være aktive. Kosten er en forudsætning for at vi kan fungere  – og dermed er kosten basalt set alt.

På Nymanns Kostuddannelse får du en solid basisviden (læs mere her).  Kostuddannelsen gør dig i stand til at forstå og træffe beslutninger om kost og indtagelse af ernæring. Du får indsigt i kroppen som en velfungerende maskine og maven som processor, inden vores føde forvandles til energi.

 

Kostuddannelsen i et holistisk perspektiv – Sådan anvender du din viden

Udfordringen er at komme fra den faktiske situation til den ønskede situation.

Mennesker flyttes gennem forandring. Men den forandring der skal til, er forskellig fra person til person. Det som er løsningen for din veninde, din nabo eller en helt tredje er ikke nødvendigvis den løsning, du har brug for. Derfor tager vi på Kostuddannelsen udgangspunkt i et holistisk perspektiv. Det er ikke nok, at vi justerer på enkelte faktorer i livsførelsen – vi skal have det fulde billede. Det sikrer varige forandringer.

Sn.dk har skrevet en artikel om Nymanns kostuddannelse. Her kan du læse om hvorfor kostuddannelsen er meget mere end kost og kalorier. Læs artiklen her: sn.dk - Nymanns kostuddannelse. meget mere end kost og kalorier


Nymanns kostuddannelse - interview med Birgitte Nymann

 

Se vores udvalg af kurser her