Om os

Om os: 

Nymanns.dk er centreret omkring Birgitte Nymanns liv og aktiviteter. Birgitte Nymann er forfatter til 20 bøger, hun har produceret tæt på 100 træningsprogrammer på DVD, til tv (TV2 Sport) og til Wexer.com - og har holdt hundredevis af foredrag i ind- og udland. Alt sammen med fokus på sundhed og velvære gennem kost og fysisk aktivitet.

Selvom Nymanns.dk er en selvstændig aktivitet, så er det stadig Birgitte Nymann, der er toneangivende for alt hvad vi gør, og alt hvad vi sælger på denne hjemmeside.

På Nymanns.dk er det vores mål, at nå så mange mennesker som muligt, og at have maksimal og positiv indflydelse på den enkeltes liv. Gennem Birgittes egne produkter, og de produkter hun anbefaler og tror på, er det vores hensigt at være med til at skabe positive forandringer hos de mennesker, der vælger at investere i os - og det vi gør. Vi ønsker, at  være en langtidsholdbar og enestående ressource for mennesker i udvikling. Et sted hvor du, hele livet, finder inspiration til at være endnu sundere, endnu gladere og endnu mere lykkelig.

Vi vil gerne give dig en god oplevelse af kvalitet i alle led. Når du køber, når du får leveret og når du anvender det du har købt. Er der nogen dele af dit køb du ikke er tilfreds med, så hører vi meget gerne fra dig. Vi bestræber os på at blive bedre og bedre til at levere den oplevelse, der gør at du har lyst til at investere i dig selv og dit liv, gennem os.

 

De bedste hilsner

Nymanns.dk