Holder du din form vedlige i sommerferien?

RSS
Eller lader du træning være træning, når du holder fri fra dagligdagen?
Den hyppigst benyttede undskyldning for ikke at bevæge sig er, at man ikke har tid. Det har jeg skrevet om en del gange, men i virkeligheden er det ikke et tidsproblem, de flest har. Det er et energi-problem; der er for lidt af den! Så sofaen er mere tillokkende eller hvor du samler energi til livet, når du er træt. Hvad er det, der tærer på din energi? Er du bevidst om det?

Det kan give dig energien tilbage at få stoppet energiudslippet, men du kan også hente energi ved at bevæge dig. Og holder du sommerferie, så er der masser af tid til at få det gjort.
Vær aktiv med dine børn.
Tag på vandretur.
Lej en cykel.
Lån nogle rulleskøjter.
Gå op i Rundetårn eller et andet tårn.
Vær kreativ med hvordan du kan involvere mere fysisk aktivitet på ferien og gør noget forskelligt i løbet af feriedagene. Find bevægeglæden frem. Den er der!

Snyd din dovenskab
Hører du til dem, der let finder på undskyldninger for heller ikke at være fysisk aktiv, når du ferierer, så kan du ”snyde” din indre dovenskab, ved at træne lige, når du er stået op. Så får du det gjort, og kan bruge resten af dagen til at nyde den gode energi du får af de fysiske udfoldelser – og du har masser af energi – til at holde ferie. Og der opstår ikke så let uforudsete ting, så tidligt på dagen.

Forrige indlæg Næste indlæg

  • Birgitte Nymann